PRODUKTER
BORD
STOLAR
KONTORSTILLBEHÖR
Om BCD
Kontakta oss
PRODUKTER / Om BCD

BCD  

ingår i en koncern som tillverkar och utvecklar möbler, inredning och produkter främst för offentlig miljö. 

Vi jobbar med ett högkvalitativt sortiment av inrednings-produkter. Sortimentet utvecklas kontinuerligt och innehåller idag bl.a. stolar, bord och hallmöbler.

Produkterna designas, tillverkas och monteras uteslutande i våra egna fabriker i Kungsör och Eskilstuna. Ett par av fördelarna med detta är att vi har full kontroll över kvaliteten, och du kan få produkterna specialanpassade utan att leveranssäkerheten blir lidande.

Oavsett produkt så är vi kompromisslösa när det gäller kvaliteten. De byggs för att användas i många år. De passar lika bra i en skolmiljö, som matsalar, cafeterior och kontor.

Om ni har egna idéer om hur produkterna ska utformas, så kan ni diskutera det med oss.

Välkomna till BCD!

  Vår affärsidé

EPC ska bli marknadsledande producent av kapphyllor och klädställ för offentliga miljöer. Vi ska i samarbete med arkitekter och entreprenörer finna optimala lösningar till rätt pris och kvalitet.

Kvalitetspolicy
• Vi ska ständigt förbättra vår kvalitet.
• Vi ska utveckla bättre tillverkningsmetoder för bättre kostnadseffektivitet, vilket gynnar både kund och oss.
• Varje anställd ska ta sitt ansvar för kvaliteten på sitt arbete
• Vi överför våra kvalitetskrav på våra leverantörer genom skriftliga instruktioner och personliga besök. Om leveransförsening skulle inträffa, informeras beställaren omedelbart

Organisationen
Verksamheten bygger på mycket nära samarbete med våra kunder och leverantörer. Marknadsförändringar ska snabbt uppfattas och åtgärdas. Lönsamhet och kvalitet på tjänster och produkter ska vara verksamhetens ledstjärna.Om webbplatsen